Елен Колева: Майонезата имаше извратени желания, а на Терзийски не му ставаше! (още подробности)

Елен Колева: Майонезата имаше извратени желания, а на Терзийски не му ставаше! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева взриви с разкрития за Сашо Майонезата и Калин Терзийски!

Синеоката актриса Елен Колева скандализира с разкрития за бившите си любовници Сашо Майонезата и Калин Терзийски, съобщава вестник „Таблоид“.

Елен Колева

Елен Колева се радва, че се е отървала от двамата си дърти любовници

Както знаем, тя изкара доста дълга връзка с милионера Александър Найденов, който обаче след това я натири като мръсно коте от живота си. Явно Елен Колева не е забравила унижението и не крие истините за преживяванията си с Майонезата.

„Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше някакви странни сексуални фантазии. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че редовно ме принуждаваше да правим тройки с други жени.

Освен това момичетата, които се включваха в сексуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от страх да не лепна някоя болест, но бях млада и глупава и се съгласявах с всички идеи на Сашо“, разкрива пред близки Елен Колева, пише „Таблоид“.

Тя обаче не оставя нищо скрито и за другия си любовник Калин Терзийски. Въпреки че живя с него едва една седмица, актрисата още си спомня пиянските му изцепки.

Лягахме си като братче и сестриче, той само сумтеше и се давеше в собствените си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го пазя да не се задави с повръщане в съня си, отколкото да правим секс“, потриса се Елен Колева от спомените за писателя.

И дори заявила, че на няколко пъти Кайо се изпускал и подмокрял чаршафите след поредния пиянски запой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар