Гала и Наталия Кобилкина изчервиха ефира (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двете преминаха всякакви граници

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала и сексоложката Наталия Кобилкина, изчервиха ефира на медията.

В днешното издание на предаването Наталия Кобилкина гостува на Гала. Кобилкина бе натоварена със задачата да разкрие на българските жени как да разрешат интимните си проблеми.

Първото, което направиха Гала и гостенката й, бе да изгледат внимателно няколко видеа. Във въпросните видео материали дами се жалват, че не могат да изпитат удоволствие от интимността с половинките си или пък не могат да забременеят.

Гала

Двете преминаха всякакви граници

След като изгледаха видеото, гостенката на Гала се захвана да показва какви упражнения трябва да правят представителките на нежния пол, които имат гореспоменатите проблеми. Наталия Кобилкина уточни, че благодарение на тях, ще успеят да отключат сексуалните си чакри.

Тв водещата и сексоложката нагорещиха ефира на Нова тв до краен предел, след като Кобилкина я накара да хване гърдите си и да ги масажира с леки кръгови движения. Отначало тв водещата изпълняваше стриктно нарежданията, но бързо й стана неудобно и прекрати процедурата.

Наталия Кобилкина обаче продължи най-невъзмутимо да практикува упражнението. То пък бе последвано от масаж на слабините, който според сексоложката освобождава женската енергия и по този начин дамите изпитват по-голямо удоволствие.

И докато тази гледка привлече голяма част от представителите на силния пол, то никак не бяха малко зрителите, които не намериха думи, за да изразят възмущението си, пише Блиц.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар