Димитър Рачков си изпати сериозно

Орязаха заплатата на актьора заради…
0

Орязаха заплатата на актьора заради…

Запознати издават, че актьорът Димитър Рачков си е изпатил доста сериозно.

Причина за проблемите му, е станала голямата му уста.

Днес в предаването „На кафе“, гост на Гала бе актьорът Ненчо Балабанов. Двамата застанаха в кухнята на предаването, за да сготвят скариди по рецептата на сина на водещия.

Димитър Рачков
Орязаха заплатата на актьора заради…

В този ред на мисли, Гала попита Ненчо Балабанов дали Магърдич Халваджиян поема разходите им за храна по време на работа. Противно на всички очаквания, актьорът изненада всички с утвърдителния отговор. Той дори подчерта, че им се поема абсолютно всичко.

След това стана на въпрос това, че Ненчо Балабанов обича да пуска дебелашки шеги също като Димитър Рачков. Гала обаче подчерта, че за разлика от колегата си, Ненчо понякога се съобразява.

Тя дори побърза да изтъкне, че именно това е правилното решение, след като разкри пикантна задкулисна подробност.
Тв водещата заяви: „Откровен, откровен, но на Димитър Рачков му орязаха заплатата заради тия шеги.“.

Всеки от зрителите е наясно, че Димитър Рачков се нарежда в челните позиции на най-атрактивните водещи. Повече от очевидно е, че в предаването „Като две капки вода“ той се чувства в свои води. Често пъти дори прекалява с черния и дебелашки хумор, както и с крайните изказвания.

Може би ви е направило впечатление и това, че нерядко той се шегува и с продуцента си Маги Халваджиян. Не е изключено именно тези му своеволия да са му изяли главата… и най-вече заплатата, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.