Къде изчезна Гала?

Гласувайте за статията

Тв водещата обясни, че става въпрос за детинско изпълнение

Зрителите на предаването „На кафе“ по Нова тв станаха свидетели на това как предаването стартира без присъствието на Гала.

Всички естествено си зададоха въпроса „Къде е Гала?“. След като половинката на Гала се озова сам в ефира на предаването, се опита да обясни за гафа, в резултат на който водещата отсъства от ефир.

В крайна сметка самата Гала се включи с видеовръзка и разкри за премеждията, които е имала на летището в Истанбул.
Общо взето няма да е грешка, ако се каже, че Гала влезе в оправдателен режим.

Гала

Тв водещата обясни, че става въпрос за детинско изпълнение

Тя обясни, че са били на летището 25 минути, преди да затворят ръкава. Тв водещата си мислела, че разполага с достатъчно време. Уви обаче, сметките й се оказали грешни.

Във видеовръзката Гала обясни, че липсва от днешното предаване заради детинско изпълнение да тичат по магазините. Именно поради това не усетили как е минало времето и пристигнали на летището едва 25 минути преди да разкачат ръкава.

Гала все пак направила опит да поиска да се качат на самолета, но получила категоричен отказ. Тв водещата подчерта, че по всяка вероятност й е било отказано от съображения за сигурност. Все пак половинката й Стефан успокои почитателите й, че Гала в крайна сметка ще се появи в ефир още днес, но на по-късен етап от предаването, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар