Горещо! Специалисти по генетика разкриха как ще изглежда детето на Меган Маркъл и принц Хари (ФОТО)

0

Детето на херцога и херцогинята на Съсекс няма да е мулатче, а ще е квартерон

Специалисти по генетика разкриха как ще изглежда бебето на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

При все, че кралската сватба се състоя преди повече от седмица, вълнението около Меган Маркъл и принц Хари, не стихва.

След като двамата се врекоха във вечна вярност, сега всички очакват с нетърпение момента, в който младото семейство ще съобщи новината, че очаква наследник.
За никого не е тайна, че Меган Маркъл е мулатка. Именно този факт предизвика доста разпалени спорове дали е възможно някой от внуците на кралица Елизабет Втора да е цветнокож.

Меган Маркъл
Детето на херцога и херцогинята на Съсекс няма да е мулатче, а ще е квартерон

Специалистите по генетика са категорични, че до голяма степен може да се каже, че наследникът им ще е с мургав цвят на кожата. Причината за това е, че Меган Маркъл носи тъмен ген от майка си и светъл от баща си.

Това означава, че детето на херцога и херцогинята на Съсекс няма да е мулатче, а ще е квартерон. В превод – то ще носи ¼ от белезите на африканската раса и ¾ от белезите на европеидната раса.

Тъй като тъмният ген обаче е доминантен, той ще се прояви по-силно. Именно поради тази причина се очаква бъдещото им дете да е с по-тъмен цвят на кожата. По отношение на очите, зависи изцяло от гените на актрисата. Ако тя има ген за светли, не е изключено рожбата им да е със светли очи.

Много е вероятно обаче рижият ген на косата на принца да надделее над този за тъмната коса на Меган, тъй като е много рядък, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.