Брендо купил имение в Дубай

Гласувайте за статията

Брендо купил къща на Палмовите острови

Брендо подготвял повече от година бягството си от правосъдието

Кралят на кокаина Евелин Банев-Брендо се е подготвял хладнокръвно и методично за момента, в който ще бъде осъден в България и ще трябва да се превърне в беглец от правосъдието. Това разкриват пред „Уикенд“ източници от ъндърграунда. Според думите им, които потвърждават скорошна публикация на изданието, тополовградският трафикант се е изнесъл в Дубай седмици преди да бъде окончателно осъден на 6 години затвор за пране на пари от Върховния касационен съд.

В края на април Брендо бе признат за виновен за пране на 21 млн. лева, за които се счита, че са добити от трафик на кокаин. Присъдата му дойде след 12-годишна съдебна сага, а преди това Банев бе осъден в Италия и Румъния, съответно на 20 и 10 години затвор за трафик на дрога в особено големи количества. Познати на мафиота разкриват, че босът е очаквал да получи присъда в България и че още от миналата пролет, когато е било постановено 20-годишното му наказание зад решетките в Италия, е разработил план за изчезването си.

Още миналата есен той съумял да прехвърли голяма част от богатството си чрез офшорни фирми в Дубай. Брендо е закупил просторна къща на изкуствените Палмови острови в емирството – твърди изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар