Камелия Тодорова пак в плен на чашката (Защо се върна към порока?)

0

Камелия Тодорова пак в плен на алкохола, певицата залитна към порока, който едва не я уби

Камелия Тодорова отново се е върнала към старите си порочни навици. Вече две десетилетия певицата не може да се отърве от сянката на порока, който я преследва.

Джаз изпълнителката сериозно се била пропила. След като 10 години била в пълно въздържание. За проблемите й алармира читател . Който е неин комшия и е загрижен за здравословното й състояние.

Камелия във ВИП Брадър                                                  Снимка: Нова тв

Неназования съсед е много разтревожен за Камелия, която вече е на 64 години. Но системно прекалява с огненото питие. Свидетели твърдят, че я виждали да отива до близката квартална бакалия. От където се снабдявала с по една бутилка водка. А това се случвало всеки ден.

Певицата била съсипана напълно заради проблемите на майка й със здравето.  Които напоследък се задълбочили. Възрастната жена от доста години е болна и Камелия се грижи за нея. Освен, че рухнала от домашните тревоги талантливата изпълнителка я мъчело системно безпаричие. Тези всичките й неприятности я подтикнали да търси спасение в алкохола и тя отново се върнала към стария си порок.

Говори се, че в края на деведесетте години Тодорова едва не загуби живота си след изключително тежък запой. Тогава тя бе приета в токсикологична клиника. По онова време съседите й пак я виждали пияна по улиците с преполовена бутилка вода в ръка. Впечатление правело, че си купува от ней-евтината марка „Царевец” тогава, предават от blitz.bg.

След като я изписали от лечебното заведение Камелия спряла да пие. Но както се вижда отново се е пристрастила към чашката.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.