Слави Трифонов с тежка депресия (Вижте емоционалните му сривове)

Слави Трифонов с тежка депресия (Вижте емоционалните му сривове)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов в плен на тежка депресия, Гологлавия водещ често отсъства заради емоционални сривове

В последно време Слави Трифонов не искал да ходи на работа заради тежка депресия. Която го мъчи от известно време. На това се дължали честите му отсъствия от ефир. И въпреки, че хората от екипа му го замествали когато има здравословни проблеми от скоро нервните сривове съвсем го карали да се затваря вкъщи.

Говори се, че шоумен номер 1 често изпада в агресия и не може да се самоконтролира. Само преди месец Слави изгубил всякакво желание за живот, разкриват най-близките му.

Сам водещия на „Шоуто на Слави” признава, че повече от месец или по-точно 35 дена стоял сам в дома си и не искал нито да се среща с хора, нито да говори с някой. Дори не общувал с майка си и сестра си.

Разправят, че се затварял зад стените на огромното си имение. Не палел никаква светлина. Стоял на тъмно и с часове наред се взирал в картините, пускал си само тъжни песни, предват от електронното издание за светски новини hotarena.net.

За своето отшелничество  Дългия давал следното обяснение: „Понякога с мен се случва нещо странно. Сякаш изперках сериозно. Не мога да си сменям емоциите. То не става да натиснеш едно копче, за да мислиш по друг начин. А в шоуто трябва да се игнорират проблемите”

Тези кризи, в които изпадал Трифонов се случвали най-често покрай рождените му дни. Депресията го налягала и по време на повечето семейни празници, признават неговите най-близки хора. Сериозно притеснени за състоянието му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар