Вижте първата снимка на наследника на Андрей Арнаудов (ФОТО)

Вижте първата снимка на наследника на Андрей Арнаудов (ФОТО)
1 (20%) 1 vote

Малкият Васил вече си е у дома

Продуцентът на риалити формата „Фермата“ – Андрей Арнаудов, показа първа снимка на наследника си.

Припомняме, че Андрей Арнаудов стана баща за първи път. Щастливото събитие в живота му се случи преди пет дни. Днешният ден също е много специален за опосума, тъй като любимата му Емануела и наследникът му Васил, напуснаха болницата.

Андрей Арнаудов

Малкият Васил вече си е у дома

Невръстният син на Андрей Арнаудов, който бе кръстен Васил, вече е у дома си. Припомняме, че той се появи на бял свят в „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“.
Както вече стана ясно, Андрей Арнаудов стана баща за първи път в живота си. Това се случи в понеделник. Тогава той за пръв път прегърна рожбата си.

Майка на детето му е красивата манекенка Емануела Толева. Двамата с бебето, са били изписани по-рано днес. Емануела вече сподели първата снимка на рожбата си.

В профила си в социалната мрежа Фейсбук, Емануела написа:

„преди пет дни Васил се появи, за да направи всичко по-хубаво, по-пълно и по-смислено! Днес той се прибра вкъщи сред хората, които го обичат безмерно! Благодаря на Господ, че го има! Благодаря и на хората в „Аджъбадем“ за всеотдайните грижи, уют и професионализъм, както и специално на д-р Анта Боганова.“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар