Арнолд Шварценегер се завърна след тежката операция

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер се завърна

Арнолд Шварценегер се завърна само два месеца след тежката операция, която претърпя. Преди известно време американският актьор и любимец на зрителите се наложи да влезе по спешност в болница. Бившият губернатор на Калифорния беше приет от лекарите за смяна на сърдечна клапа. 70-годишният актьор е получил усложнения по време на интервенцията и се наложило медиците да предприемат спешни мерки. Самата интервенция на актьора продължила няколко часа.

За Арнолд Шварценегер това беще втора операция на сърцето. През 1997-ма година на актьора е сменена аортна клапа. След операцията състоянието на Арнолд е стабилно и той бавно се възстановява. „Първите му думи бяха „ Върнах се”, написа говорителят му Даниъл Кечъл в социалната мрежа Туитър. „Истина е: върнах се! Отидох да спя, очаквайки малък разрез, но се събудих с голям, но знаете ли какво? Събудих се и това е нещо, за което трябва да съм благодарен“, написа за състоянието си самият Шварценегер след излизането си от болницата.

Само преди няколко часа говорителят на актьора сподели в своя профил в Туитър снимка, на която се вижда как Арнолд кара колело, заедно със свои приятел. Даниъл Кетчъл написа, че Терминаторът се чувства много добре на сутрешната си тренировка, карайки колело.

Преди години в интервю Шварценегер каза, че не се страхува от сърдечните  проблеми, които има. „Проблемът със сърцето ми го имам отдавна. Баба ми е починала от това. Майка ми е имала този проблем. Но медицината е толкова напреднала, че това може да се коригира. Само мама за съжаление не искаше това. Тя казваше: „Когато Господ ме иска при себе си, трябва да отида при него”, сподели актьорът тогава за здравословното си състояние.

Арнолд Шварценегер на сутрешната си треноровка само два месеца след операцията на сърцето сн. Туитър

Шварценегер на сутрешната си тренировка след операцията сн. Туитър

От снимката се вижда, че бившият калифорнийски губернатор се възстановява много добре. И само два месеца след тежката операция, която преживя, Арнолд отново се усмихва все едно нищо не е станало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар