Кротката Софи Маринова изригна: Не издържа на обидите на Фънки!

Кротката Софи Маринова изригна: Не издържа на обидите на Фънки!
3.67 (73.33%) 3 votes

Софи Маринова не издържа на обидите на Фънки и изригна!

Софи Маринова вдигнала чутовен скандал на Фънки. Димитър Ковачев-Фънки се видял от гнева на иначе вечно усмихнатата ромска певица. Гневът на поп фолк дивата бил заради това, че пухкавият музикант явно фаворитизирал приятеля си Константин.

Софи Маринова

Софи Маринова скочи срещу Фънки, той наистина прекали

В лайфовете в понеделник ясно се видя гнева на Софка. Тя нито веднъж не се усмихна нито на журито, нито на публиката, което преди не се е случвало. Причината отново бе Фънки, който за пореден път й даде по-ниски оценки за нейното представяне.

Софи Маринова положи огромни усилия, но резултатите не бяха добри и то заради Фънки. Миналата седмица тя пя песен на естрадната легенда Васил Найденов, после на „Джипси кингс”, но така и не получи висока оценка от рокаджията.

„Каквото и да направи Коцето получава само високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, но не може така да се прави.

Прецакват се останалите участници! На всякакви езици пях, постарах се, но високи оценки не получих”, беснеела Маринова.

Дори зрителите забелязаха гнева й и това, че бе много разочарована. Свидетели на скандала станали и хора от екипа на шоуто „Като две капки вода”.

Заради това Софка развалила отношенията си и с Коцето. Тя вече не ходела на неговите афтърпартита, а той спрял да я кани на участия в клуба си.

Зрителите избуснаха, че Коцето подигравателно изпя песента на народната певица Бинка Добрева. Въпреки критиките към поп фолк идола, Фънки му стана на крака и му ръкопляска. И не спираше да твърди, че е велик. Поведението му разбуни дори Катя от „Ритон”.

„Софи Маринова е много добра в „Капките”. Като слушам Фънки какви ги наговори, само и само да спечели Коцето… Ужас”, написа още ритонката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кротката Софи Маринова изригна: Не издържа на обидите на Фънки!”

  1. Златена

    май 25. 2018

    Според харесванията в фейсбука на Като две капки вода 1.Иван Юруков 2.Константин 3.Славин Славчев 4.Гери-Никол

Добавете коментар