Бомба: Миро слиза от сцената, отмени всичките си концерти!

Бомба: Миро слиза от сцената, отмени всичките си концерти!
5 (100%) 1 vote

Миро обяви, че слиза от сцената, дете ли ще правят с Ели?!

Миро изненадващо се оттегли от сцената. Бившият дуетен партньор на Галка обави, че ще почива. Имал нужда от творческа отпуска и затова отмени всичките си концерти. Цели два месеца Миро няма да радва многобройните си фенове.

Миро

Миро слиза от сцената за няколко месеца, с Ели ще правят бебе

Както сам споделил изпълнителят той имал нужда да се презареди, да се съвземе и да си отдъхне. Чувствал се доста изтощен и затова сам си дал тази почивка.

Миро имал идея през лятото да е в топ форма, защото това е най-силния му сезон като певец и творец.

Изпълнителят на „Гълъбо” ще използва времето на почивката си, за да се отдаде на семейството и на любимата си съпруга Ели. В последните месеци той бил страшно претрупан с работа и затова решил да се отдаде на релакс.

Съпругата му върти ресторант в Лондон, а той има участия в България и затова не успявали да се видят.

Заради това певецът решил тези два месеца да е плътно със съпругата си. И да я заведе на любимото й место-остров Корфу в Гърция. Точно преди две години там двамата си казаха заветното „да” и се венчаха.

„Миро е добре. Чувства се отлично. Просто се нуждае от покой известно време, за да не претоварва гласа си”, коментират от екипа на певеца.

Те също така обещават, че много скоро той ще се завърне на сцената. Зареден е с енергия и няма търпение да зарадва публиката”, коментират мениджърите на музиканта.

Поп певецът имал още една задача, която искал да направи. И то е двамата с Ели да си имат наследник. Бившата дуетна половинка на „Каризма” разкри неотдавна, че е готов да гушне собственото си дете. Затова мечтата му била двамата с Ели да си имат бебе в най-скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар