Деси Цонева се изцепи: Синът ми е следващият Стефан Данаилов!

Деси Цонева се изцепи: Синът ми е следващият Стефан Данаилов!
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева отново се показа повече от „скромна“!

Деси Цонева отново изуми всички. Скандалната внучка на големия актьор Коста Цонев обяви нещо невероятно. Тя заяви в социалната мрежа, че синът й е следващия Стефан Данаилов.

Деси Цонева

Деси Цонева прояви характерната си „скромност“

И пусна снимка за доказателство. Колкото и нафукано да изглежда твърдението й, мнозина се съгласиха с думите на брюнетката.

Синът й Янчо, плод от проваления й брак с Янчо Таков-младши наистина прилича едно към едно на обичания български актьор Стефан Данаилов.

„Дами и господа, нека ви представя следващия Стефан Данаилов”, това написа под снимката на сина си Деси Цонева.

Цялата фамилия се гордее с малчугана и не го крие. Припомняме, че бракът на телевиизонната водеща и червения наследник бе доста скандален. Първоначално двамата са неразделни, но само на пръв поглед.

Драмите между тях настъпват веднага след шумно отразената от мезиите сватба. Янчо Таков не се отказва от живота, на който е свикнал-купони, шумни компании, пари, дрога и жени, а Деси иска сда си седят повече вкъщи. Има случаи, в които той не се прибира с дни.

Започвати проблемите с парите. Той разчита на средства от баща си, но ги използва само за себе си.Деси раозбира, че той й е кръшкал много пъти с други.

Янчо Таков също я обвинява, че й е изневерявал. Един от най-тежките моменти за нея е, когато е бременна, а мъжа й я бие и изхвърля от колата.

Сега това вече е минало и тя гледа напред. Ппреди дни бяха раздадени и журналистически награди на фондация „Димитър Цонев”. Тя бе създадена от нея и семейството й.

„Чудех се какво да направя, за да продължи да живее баща ми, затова реших да направя фондация „Димитър Цонев”.

След това брат ми, семейството ми и всички членове на управителния съвет прегърнаха идеята за качествена българска журналистика”, сподели Деси на церемонията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар