Гала сложи всички в малкия си джоб

Гласувайте за статията

Тв водещата яхна баровско возило

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, сложи всички в малкия си заден джоб.

Повече от сигурно е, че Гала няма как да остане незабелязана по родните пътища, имайки предвид лъскавото возило, което яхна.

Очевидно това е една от крачките, чрез които Гала заявява твърдо присъствието си в бизнес средите. От известно време насам водещата на предиобедното предаване по Нова тв – Гала, се придвижва с баровско Порше Кайен.

Гала

Тв водещата яхна баровско возило

Разбира се често пъти зад волана на лъскавото возило може да бъде забелязан мъжът, с който живее на семейни начала – Стефан. Запознати издават, че двамата всяка сутрин пристигат точно в 7 ч. в студиото на предаването в Нови хан.

За никого не е тайна, че 51-годишнната телевизионна звезда крои планове да нагази в дълбоките води на големия бизнес. Както бе обявено по-рано, Гала планира да пусне на пазара собствена марка козметични продукти.

Гала е известна с манията си за перфектна визия. Това е една от причините, поради които е решила да създаде собствени маски и кремове за вечна младост. Всеки момент тя очаква да получи патента си.

При все, че двамата с изгората й Стефан, са на заплати в предаването „На кафе“, е факт, че Гала е и съдружник в продуцентската фирма на Магърдич и Джуди Халваджиян. Именно тяхната продуцентска фирма стои зад предаването „На кафе“, което се излъчва от години в ефира на Нова тв. Освен това Гала членува и в управителния съвет на дружеството и дори се води генерален директор, също като братята от арменски произход, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар