Решено: Светлана Василева и Гущеров заживяват в чужбина след сватбата!

Решено: Светлана Василева и Гущеров заживяват в чужбина след сватбата!
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева и Християн Гущеров не искат да живеят у нас!

Светлана Василева и Гущеров бягат след сватбата в чужбина. Такава заявка даде плеймейтката.Русокоската обмисля варианта да заживее с милионера Християн Гущеров след като узаконят връзката си.

Светлана Василева

Светлана Василева иска да живее с Гущеров извън родината

Признанието моделката направи официално пред известно софийско издание. Василева не уточни къде точно възнамеряват да заминат, само обобщи, че дестинацията не е от значение, когато локацията е в „прегръдките на Гущеров”.

Вероятно на светската двойка до гуша им е дошъл излишния медиен шум и непрекъснатото слухтене на папараците. Както и скандалите, в които се забърка бизнесменът след пиянско сбиване. Всичко това е накарало бъдещите младоженци да мечтаят да заживеят в странство, за да са анонимни там.

В момента двамата са съсредоточени най-вече около предстоящата си сватба. За тържеството се знае само, че ще е край морето и то точно на рождения ден на Християн Гущеров.

Припомняме, че Християн Гущеров вече има един неуспешен брак с поп фолк дивата Мария. Двамата сключиха брак точно на рождения ден на поп фолк дивата. Вероятно милионерският наследник е твърд последовател на традициите и затова и второто му венчило ще бъзе знаково.

„Обратното броене до кулминацията на нашата приказка – сватбения ден, започна!” , написа Василева в социалните мрежи.

Освен това признание Светлана Василева открехна още малко детайли около най-светлия ден в живота си.

„Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, похвали се щастливата бъдеща булка.

Въпреки че имаше брак с певицата, Християн Гущеров не успя да стана татко от нея. Заради което плеймейтката е дала заявка, че ще роди на бизнесмена поне три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар