Бойко Богданов изобщо не се притеснява, че това ще навреди на реномето му!

Известният режисьор Бойко Богданов стана за резил наскоро. Когато от Клуба на артиста съобщиха, че след редица пиянски изцепки и скандали в заведението, последният път той дори не си е платил сметката. [caption id="attachment_554008" align="aligncenter" width="300"]Бойко Богданов Режисьорът Бойко Богданов не си платил сметката в Клуба на артиста[/caption] Богданов изпил 8 малки ракии и една бира, след което станал и си тръгнал. Без да остави и стотинка на сервитьора. Режисьорът обаче пет пари не дава за скандала. Оказа се и, че не отрича случилото се. Ето каква е неговата гледна точка, която цитираме:

"Ако си удостоил с присъствието си една черна дупка, наречена „Клуб на актьора“ - ей тъй-на,от скука, носталгия и два празни часа. Дупка, чиито сайбия е бивш/поне по образонвание/ актьор, преквалифицирал се в ресторантьор и другар на мутри.

Ако там си ги разсмивал и си разказвал на жадното им слушане за Моцарт, но внезапно е дошло момче-акордьор и „на бърза ръка“ е полуакордирало едно неакордируемо скапано ПИАНО, за да попречи на каквито и до било там...разговори и забава,/щото едно фалшиво пиано УНИЩОЖАВА ВСЯКА ЧУВАЕМОСТ/. Ако си на години, на които вече не ти е хоби да се сбиваш, ако с отвращение си наблюдавал сервилността на крадливия келнер и на сайбията пред случайно попаднали на масата до това проклето пиано туристи-англичани. Ако сайбията е имал глупостта да ти се изрепчи с приматен „артистизъм":Туй пиано ТИ не МИ го пипай!“. И ако знаеш от извора, че арендаторът- „сайбия“ виси от месеци на собственика с неплатени наеми и прочие. Какъв избор имаш, Бойо, освен да изчезнеш мигновено, неплатил трите незаконно внесени от "сайбията" в заведението ракии и да прекосиш Нощта. За да си оставиш десеторно повече парици в едно по - проветрено пространство...тъй като НЯМАШ НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ДА ГИ УХАПЕШ? Моля, при наличие на по-добра идея, съобщете ми я.ЩЕ ПОЧЕРПЯ", заяви категорично и без никакво съжаление Бойко Богданов.