Вашингтон Таймс: Тръмп няма връзки с Москва, крие се истината за Клинтън и Обама!

Гласувайте за статията

Вашингтон Таймс обяви Тръмп за „злополучна жертва“ на пъклен план, имащ за цел да „скрие истината за делата на Клинтън и Обама

Разследването срещу Доналд Тръмп е „организирано от близки хора на Обама. И то, за да се скрие истината за неговия „лицемерен режим“, твърди в своя статия, вестник Вашингтон Таймс.

Настоящият президент ще продължи да бъде тормозен за „връзки с Русия“, защото в противен случай кулата от карти ще се срине и американците ще научат за всички престъпления на Барак Обама и Хилари Клинтън, пише още гореспоменатият американски вестник.

Според изданието, Доналд Тръмп в действителност няма връзки с Русия.

„Американските патриоти, които настояват за възстановяване на реда, справедливостта и американските идеали за свобода и равенство са в шок и неверие. Ние всяка вечер гледаме, как си играят с Конституцията по телевизията“, отбелязва журналистът Том Ууд.

Според него, ударите срещу Тръмп няма да доведат нито до дело срещу милиардера, нито до разкриване на някакви секретни връзки с Русия. Единствената им цел е да прикрият действията на Обама и Клинтън.

Авторът добавя, че е очевидно, че елитът е против законно избрания президент на Съединените щати и се чуди защо е разрешено разпространяването на този „лов на вещици“. Според него разследванията не са толкова срещу Доналд Тръмп, колкото да прикрият действията на Обама и Хилъри.

„Род Росенщайн, Робърт Милър и останалата част от екипа знаят много добре, че е безсмислено Тръмп да бъде преследван. Това е просто тактика за постигане на правилната цел. И целта не е да се изправи Тръмп в съда. А да не се позволява на хората в страната да осъзнаят действителността на режима на Барак Обама“, пише още американският журналист.

Тръмп и Клинтън сн. tocka.com.mk

Тръмп и Клинтън сн. tocka.com.mk

„Не, Милър не може да спре. Защото в противен случай цялата кула от карти ще се срути. Обама заедно с Хилъри ще свършат в затвора. А хората ще разберат истината“, заключава той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар