Светла Иванова откри биологичната си майка след дълго търсене

Светла Иванова откри биологичната си майка след дълго търсене
5 (100%) 1 vote

Светла Иванова откри майка си

Светла Иванова откри биологичната си майка. Изпълнителката на „Любов и кафе“ сподели колко време и е отнело да открие майка си и през какви препятствия е преминала. След 25 години търсене тя най-накрая е открила биологичната си майка – Елена, пише Блиц.

„Отне ми четвърт век. Не мога изброя начините, по които съм опитвала през годините – роднини, близки и приятели, опити чрез държавни структури – съда, болницата, дома, администрацията в града, в който съм родена, частни детективи… И така през годините все се сблъсквах с тайната на осиновяването и правилата, създадени от държавата. Информацията, която получавах, беше частична и оскъдна, понякога невярна, друг път украсена по спомени, необективна“, разказва Светла Иванова.

„С годините се събра количество информация, от която отпаднаха измислиците, украсените неща и субективните спомени на мои близки и, когато в края на миналата година изплува за пореден път ново име – това на Елена, за пореден път не спях, вълнувах се, очаквах и се молих“, споделя още певицата.

Изпълнителката живее трудно с тази тайна. „Трудно ми беше да живея с тази тайна, случвало ми се е да се будя нощем, плачейики“, казва изпълнителката. „Търсех я, не защото не съм получила любов от родителите и роднините си, а защото имах нужда да знам от къде идвам. От една страна се опитвах да нямам очаквания, от друга вярвах, че ще е като мен. Кръвта вода не става, както казват“, обяснява тя. Очакванията на Светла Иванова за нейната майка се припокриват, но двете тепърва се опознават.

Светла Иванова откри биологичната си майка сн. Фейсбук

Светла Иванова откри биологичната си майка сн. Фейсбук

„Изненада ме колко енергия, любов и доброта има в нея. Усетих го за това кратко време. Просто всичко това й е липсвало. Тя обича децата. Искала е да забременее, да осинови дете. Обича животните, обича живота и винаги е обичала мен, където и да съм. Ето това очаквах. Това търсих. А то в същото време е търсило мен“, споделя още певицата. „Имам чувството, че не сме се разделяли“, допълва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар