Борби за власт в Бъкингам! Кралицата прати специалния си съветник при Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Борбата за власт в Бъкингам излиза наяве, кралицата нареди специалния й съветник да обучи новата й снаха Меган Маркъл

Ако някой си мисли, че след кралската сватба в събота, в монархическото семейство на Англия всичко е цветя и рози – греши дълбоко. Борбите за власт в най-популярната монархия в света започват, а най-изненадващото е, че те вече не се водят зад закрити врати. От времето на развода на Чарлз и Даяна, не е имало такава публичност, споделят придворни. А в центъра на цялата вихрушка се оказа и най-новата кралска снаха – Меган Маркъл.

Бившия таен специален съветник на кралицата – Саманта Коен, е назначена за главен секретар и съветник на Меган и Хари след сватбата. През следващите шест месеца тя ще обучава новата принцеса как да се държи в обществото, как да се справя с натоварения си график, и как да се държи съобразно новото си положение.ега

Новината за назначението на Саманта Коен идва само ден след като Меган и Камила демонстрира невероятно близки отношения. Факт е, че бившата актриса си търси съюзници в кралско семейство, а с Камила я сближават доста неща.

Дори на сватбените снимки се видя, че принц Уилям получава все по-голямо внимание и влияние в обществото. Кралицата не крие, че предпочита внукът й да бъде следващия крал, макар да обяви Чарлз за свой наследник на трона. В същото време битката между Кенсингтън и Кларънс хаус за влияние става все по-голяма. А последните действия на кралицата показват, че макар и стара, тя си остава истинския монарх в страната.

Новият съветник

Саманта Коен е назначена да работи за Меган и Хари в следващите шест месеца. След което най-вероятно отново ще бъде доверен съветник на кралицата. По-рано през годината тя напусна в знак на солидарност заради уволнението на другия специален съветник на Елизабет – сър Кристофър Джейд.

Кралицата прати лично наставник на Меган Маркъл колаж: Twitter

Кралицата прати лично наставник на Меган Маркъл колаж: Twitter

Той бе освободен от длъжност след като се оказа в конфликт с принцовете Чарлз и Андрю. Коен обаче е била убедена да се върне на пост в кралския дом. Макар и на друга длъжност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар