Стоянка Мутафова: Той ми помогна да се справя с тежката депресия (Кой е мъжът помогнал на актрисата?)

Стоянка Мутафова: Той ми помогна да се справя с тежката депресия (Кой е мъжът помогнал на актрисата?)
2 (40%) 1 vote

Стоянка Мутафова изпада в тежка депресия

Стоянка Мутафова е една от най-обичаните български актриси. И на тази преклонна възраст тя все още радва своите почитатели с представленията си. Но и тя, като всички нас, е имала много трудни моменти в своя живот. След смъртта на съпруга й Стоянка остава сама и всички й обръщат гръб. Това споделя актрисата пред вестник „България днес“.

А този, който й помага в тази тежка за нея ситуация е обичаният от всички Георги Парцалев. „Георги Парцалев ми спаси живота, след като всички ми обърнаха гръб!“, казва актрисата. „Затова с удоволствие ще получа почетния му знак“, допълва тя. Стоянка Мутафова е поканена да закрие дните на Парцалев в родния му град Левски.

„Докато Нейчо Попов, мъжът ми, беше жив, бях на върха. Той имаше голямо влияние като режисьор. Когато той почина и останах сама, с мен се случи нещо страшно!“, разказва Стоянка. „Не ми даваха роли, извадиха ме от Художествения съвет. Всички приятели на Нейчо ми обърнаха гръб. Нещо повече – натискаха ме надолу“, допълва Мутафова. „Много тежко изживях тези неща, постоянно плачех пред Парцалев. Тогава той беше човекът, който ми казваше: “ Хайде, Стояно, ставай и тръгвай!“ Взимаше ме със себе си, играехме заедно и се излекувах от депресията. Мислех, че това е краят за мен. Имаше приятелство между нас, имаше синхрон“, разказва още актрисата.

„Той ме побутна, ангажиментите с него ме извадиха от кризата и почнах да живея само за работата, ако не беше Георги Парцалев, кой знае какво щеше да ми се случи“, допълва благодарната актриса.

Стоянка Мутафова се спасява от депресията с помощта на Георги Парцалев сн. Фейсбук

Стоянка Мутафова се спасява от депресията с помощта на Георги Парцалев сн. Фейсбук

Освен, че ще получи почетния знак на Парцалев, Мутафова ще има и специална среща с президента Румен Радев. Актрисата и Радев ще се срещнат след Славейковите дни, които и тази година ще се проведат на 7-ми юни в Трявна. „Много съм щастлива, че ще се запозная с президента ни“, споделя Мутафова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар