Христо Калоферов аут от Нова телевизия? (Вижте какво каза водещият)

Гласувайте за статията

Христо Калоферов сменя професията

Христо Калоферов е едно от най-чаровните лица на Нова телевизия. Новинарят работи в телевизията от 2007-ма година. Но сега той е решил да сменя професията, пише „Шоу“. Синеокият водещ от години имал интересно хоби, което искал да превърне в своя професия.

Според изданието водещият от години се увлича от фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, още докато учи операторско майсторство. И до днес остава верен на традицията – все още снима с професионален апарат с лента. „Шоу“ пише още, че според достоверни източници Калоферов го очаква апетитно предложение от популярна английска медия, но не като водеща, а като фотограф. Проектът бил свързан с реализирането на поредица от документални филми за емблематични световни забележителности. От изданието твърдят също, че това все още не е сигурно.

Христо Калоферов обаче оправда изданието в профила си във фейсбук. „Пише, че напускам и ставам професионален фотограф. Изненадах се от решението си“, пише Калоферов. „Но за да не разочаровам аудиторията снех първата си творба. (снимка 2)“, допълва още шеговито новинарят от NOVA.

Приятелите и последователите на Калоферов също не пропуснаха да се пошегуват с новината за новото му хоби. „ХАХАХАХАХА, Браво, влизаш главоломно във фотографията, Браво! Много готина публикация!“, „Ахаха Да си поръчам фотосесия при теб. Може да снимаме вегански крем против гъбички“, подхвърлят шеговито приятелите на новинаря.

Христо Калоферов прие новината, че ще става фотограф с усмивка Водещият дори реши да пусне и първата си творба с социалната мрежа Фейсбук. За нея той получи доста положителни коментари. „Много креативна снимка“, „Отдава ти се! Шедьовър!“, „страхотен“, „Бомба си и това е!“, „Получава ти се“, „Това е рембранд, ван гог и твойте крачета. Нищо друго“, шегуват се в социалната мрежа с първата творба на Христо Калоферов.

Христо Калоферов няма да става фотограф сн. Фейсбук

Христо Калоферов няма да става фотограф сн. Фейсбук

С публикацията си в социалната мрежа Калоферов опровергава новината, че ще сменя професията и ще става професионален фотограф.

Първата творба на Христо Калоферов сн. Фейсбук

Първата творба на Христо Калоферов сн. Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар