Жана Бергендорф: Свалих 100 кила с ходене пеша!

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф призна как е успяла да свали толкова много килограми!

Жана Бергендорф отслабна драстично. Певицата сама призна, че имала проблем с килограмите. Екстравагантната изпълнителка достигнала солидните 110 килограма, преди да се яви на кастиг на концертите на Х Фактор.

Жана Бергендорф

Жана Бергендоф се върна във форма още преди Евровизия

Но отслабнала не с диети, а с ходене. Тя изчислила, че на ден изминавала пеша по 40 минути и така се простила с излишните килограми.

Жана Бергендорф нямала пари и затова пестяла от всичко. Тя ходела пеша, като пестяла от градския транспорт и от такситата. Отивала на собствен ход и до старческия дом, където била настанена баба й.

„Свалих килограми, защото тогава много ходих пеш. Пестях пари и не използвах нито таксита, нито градски транспорт. Най-дългия ми преход беше от кв. Дървеница до Люлин. Баба ми беше настанена в старчески дом и аз ходех да я виждам. Изчислявала съм, че това разстояние съм го взимала за 40 минути”, споделя певицата.

Преди време, в свое интервю победителката от един от сезонита на Х Фактор сподели, че баба й била най-верния приятел, който я разбирала.

На 31-ви декември, вместо да празнува идването на Нова година Жана отивала до гробищата, пушела цигара на гроба на баба си и с нея споделяла мечтите си.

В момента поп дивата се е посветила изцяло на музикалната си кариера. Героят в нейния живот е единствено сина й Леон.

„Той винаги ме спасява. Като ме гушне и като ми каже „Обичам те, мамо” и ме спасява от всякакви лоши мисли”, не скри обожанието към сина си певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар