Теодора Духовникова: Сменям канала като дават филмчета и интервюта на Боян Петров! (още подробности)

Теодора Духовникова: Сменям канала като дават филмчета и интервюта на Боян Петров! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Теодора Духовникова отказва да гледа всички тези възпоменателни филмчета за Боян Петров!

Актрисата Теодора Духовникова сащиса всички като обяви, че сменя канала на телевизора си, когато види възпоменателни филми и интервюта за Боян Петров. Преди да бързате да се възмутите обаче, ето каква е истинската причина да „обърне гръб“ на алпиниста:

Боян Петров

Теодора Духовникова със силни думи за алпиниста Боян Петров

„Имам някаква съпротива да изгледам всички възпоменателни филмчета и интервюта за Боян Петров, които излъчват напоследък. Затварям си очите и превключвам канала.

Всички те са прекрасни, проблемът е в мен. Имам неистов спор със смъртта от малка. То е някаква лична, огромна битка, в която с годините изглеждам все по-малка и нелепа.

Изгубих много хора, някои ми бяха едни от най-скъпите, други не познавах лично, но съм се вълнувала за живота и смъртта им така, сякаш съм ги познавала и съм общувала с тях ежедневно…

Но скоро се прибрах вкъщи, течеше Господари на ефира и , разбира се , завършиха с кратко интервю на Боян Петров, негови думи, негови снимки и планини, планини, планини….

И за първи път в живота си стоях пред една смърт, за която съм се молела да не се случи и…. и се усмихвах. Усмихвах се! Смъртта винаги е ултимативна. Страшна. Тиха. Дори величествена. Но за първи път в живота ми предизвика усмивка…

Сякаш един живот е бил толкова пълен, посветен и цял, толкова здрав, с толкова кислород и ендорфин, че до него смъртта изглежда някак нестрашна.

Някак, като да се усмихнеш толкова силно на Живота, че да нямаш никакво желание да плачеш пред Смъртта…. Не знам как го правят, но има такива хора. Има“, написа Теодора Духовникова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар