Синовете на Румен Луканов инициатори на развода му (Пълни подробности)

Гласувайте за статията

Румен Луканов се развел заради децата

Синовете на Румен Луканов били инициатори на развода му, финализиран преди броени дни, пише „Галерия“. Франк и Патрик помолили баща си да сложи край на брака с майка им Ина. Те поискали от него да продължи начисто с новата си жена.

Бракът между Румен Луканов и Ина от доста години не вървял. Двамата живеели просто като съквартиранти и всеки имал свой собствен живот. Не се развеждали, за да не притесняват децата, а и защото за тях това било излишна формалност. Въпреки че синовете на Румен и Ина вече са пълнолетни, те все още се притеснявали да не ги травмират с развода. Бившият водещ и Ина съумели да останат много близки приятели и се разбирали прекрасно. Дори след края на делото двамата си тръгнали заедно, говорейки си все едно нищо не е станало.

И докато Матю спокойно приемал връзката на баща си и писанията в жълтата преса за него, то Франк бил доста обиден. По-малкият син на Луканов трудно понасял писанията по вестниците за любовницата на татко си и то най-вече заради унижението, което търпяла майка му. За да запазят честта на майка си синовете на Луканов го помолили да подаде документи за развод. Така Франк и Матю се надявали да затворят устите на клюкарите.

Делото за развод между Румен и Ина беше на 15-ти май, вторник. Те сложиха край на 30-годишния си брак само с две заседания. На първото помирително дело бившите вече съпрузи заявили, че са се договорили по имуществените въпроси. Не било нужно двамата да се договарят за родителските права, защото синовете им вече са пълнолетни. В семейния дом останали да живеят по-малкия син на Луканов – Франк и бившата му съпруга Ина. По-големият син на семейството – Матю, от няколко години живее в Лондон и се грижи сам за себе си.

Синовете на Румен Луканов инициирали развода му с. ХотАрена

Синовете на Румен Луканов инициирали развода му с. ХотАрена

На второто заседание на съда на 15-ти май Ина и Румен сложили окончателно край на своя съвместен живот. Двамата си бъбрили приятелски и си тръгнали заедно след края на съдебното дело.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар