Стана ясно кой стреля по Люси Иларионов

Гласувайте за статията

Режисьорът твърди, че се прави всичко възможно случаят да бъде потулен

Стана ясно кой е човекът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов.

Из Велико Търново се носи мълвата, че извършителят е син на полицейски служител. Отново според коментарите става въпрос за Атанас Мандичев.

Според Люси Иларионов това е и една от причините да се правят множество опити случаят да бъде потулен, а от полицията омаловажават зрелищния екшън, отбелязва на страниците си в. „Галерия“.

Люси Иларионов

Режисьорът твърди, че се прави всичко възможно случаят да бъде потулен

Припомняме, че инцидентът с Люси Иларионов се случи на път за София след изхода на Велико Търново. До агресията се стигнало, след като Люси Иларионов свирнал с клаксона на другия шофьор, който говорел по телефона и шофирал доста опасно.

Тази реакция на Люси Иларионов обаче вбесила отсрещния водач и той започнал да псува, показвал неприлични жестове и хвърлял бирени бутилки по колата на режисьора. В един момент агресорът извадил газовия си пистолет и започнал да стреля.

Част от случващото се било заснето от приятелката на Люси Иларионов – певицата Ани Хоанг. Тя запечатала и регистрационния номер на автомобила, който бил шофиран от агресора.
По-късно станало ясно, че зад волана на въпросния автомобил, е бил Атанас Мандичев, който е студент по „Право“ и работи н една от най-известните кантори във Велико Търново.

Припомняме, че инцидентът бе записан в бюлетина на МВР като „хулиганство на пътя“, а Люси Иларионов бе предупреден да не раздухва случая, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар