Христо Стоичков прибра тъща си в САЩ (Родата на Камата празнува магистърската степен на Христина)

Гласувайте за статията

Христо Стоичков на седмото небе, Христина стана магистър, Камата се надява за второ внуче

Христо Стоичков се оказа зет като мед. Легендарният футболист е прибрал в слънчево Маями и тъща си Пепа Митова. Майката на съпругата му Марияна се пренесе зад Океана и заживя с цялата фамилия.

В началото на тази година тъщата на Камата заминала на гости на дъщеря си и зет си и няма никакво намерение да се връща. Това разкриват запознати и близки до известното семейство.

Снимка: Ретро

Напоследък Пепа живяла в един от апартаментите на легендарния футболист в квартал „Бъкстон”. Само, че с напредването на възрастта самотата взела все повече да й тежи. Далеч от близките си тя разнообразявала самотните си следобеди с комшийки по на кафенце и баница. В направата, на която Митова била голяма майсторка.

В началото на зимата обаче тя се възползвала от поканата на зет си и зарязала дружките си. Отлетяла за слънчева Флорида. Където живеят и дъщеря й и внучките й, че и правнучката й Миа.

Пепа се чувствала отлично в имението на Стоичков. Тя фучала като фурия. На възрастната дама не само климата й се отразил добре, но й близостта с децата. Особено малката Миа. За която не се изморявала да се грижи. Напротив сладураната й давала нови сили, предават от retro.bg.

В последните дни цялата рода на Камата била в еуфория. По-малката дъщеря на Христо Стоичков завършила магистратура. За гордия баща образованието на щерките му било на първо място. Той се хвалел наляво и надясно с Христина. И чак сега започнал да се надява и мечтае отново да го направят дядо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар