Меган и Хари с официален дебют като съпрузи (+ Как новата дукеса помири семейството?) Преглеждания: 5635

Меган и Хари с първа изява като съпрузи сн. Инстаграм
0
1/5 - (1 vote)

Меган и Хари с официален дебют като съпрузи

Меган и Хари официално дебютираха като съпрузи. Двойката се появи на градинско парти с 6000 гости, по повод 70-годишния юбилей на принц Чарлз. Това е първа поява на Меган като дукеса на Съсекс и съпруга на Хари. А поведението на кралското семейство предизвика повече от случайно повдигане на вежди.

Чарлз и Камила очевидно не само са приели новата си снаха в семейството, но я и обожават. Това се видя и от приятелските целувки, шегите и смеха, които споделиха четиримата. Докато Хари изнасяше реч пред присъстващите, една пчела забръмча около ухото му, карайки го да прекъсне речта си. Това накара Меган да избухне в смях, а също така развесели и Чарлз, и Камила.

По-късно, по време на партито двамата пак бяха неотлъчно до Меган и Хари. А емоционалната реч и публичната целувка по бузата, която Хари даде на баща си, не оставиха и грам съмнение, че в кралското семейство всичко е наред.

Хари побърза да уточни, че отсъствието на Уилям е заради друг ангажимент. По-късно вечерта той ще се присъедини към партито на семейството, както и Кейт най-вероятно. Но фактът, че той и Меган бяха толкова близо до Камила и Чарлз, не остави съмнение, че в бъдеще квартетът ще бъде виждан често заедно.

Междувременно придворни отбелязват, че Меган е извършила истинско чудо. И откакто е с нея, принц Хари е подобрил чувствително отношенията с баща си. Четиримата особено силно се сближили след годежа, а покрай сватбата снаха и свекър открили, че имат изключително много помежду си.

Меган и Хари с първа изява като съпрузи сн. Инстаграм
Меган и Хари с първа изява като съпрузи сн. Инстаграм

 

Както изглежда този път Меган ще бъде привлечена в орбита на кралското семейство, докато Уилям избра семейство Мидълтън пред Чарлз и Камила. Нищо чудно и децата на Хари и Меган да бъдат по-често с дядо си, отколкото по-големите им братовчеди досега.

This is such a sweet video of Meghan Harry, Charles and Camilla ♥️

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.