Илиян разкри какви са отношенията им с Камелия (+ Къде е новата му къща)

Гласувайте за статията

Илиян е преодолял Камелия

Илиян е преодолял бившата си жена Камелия. Поп фолк изпълнителят даде специално интервю пред „Шоу“. Той разкри, че има нова любов в живота си, както и какви са отношенията с майката на сина му.

Илиян сподели и други интересни неща около него. Той е направил инвестиция и си е купил къща на остров Бали. „Да, купил съм си. Тя е много хубава“, казва Илиян. „А остров Бали го посещавам вече пета година. И на други красиви и екзотични места съм бил, но някак там енергията и културата са много различни. Хората са духовно извисени, силно вярват с Бог и това ме докосва. Островът ме придърпа, харесахме си взаимно. Затова реших да инвестирам и да си купя къща там“, допълва певецът.

Поп фолк изпълнителят сподели и подробности около личния си живот. От близо година Илиян има нова приятелка. „Почти от година сме заедно. Готино момиче е, прекрасно, разбираме се чудесно. Ние се познаваме от доста време, но никога не ми е минавало през акъла, че може да има нещо между нас“, разказва Илиян.

Той разкри и какви са отношенията с майката на сина му Камелия. „В много добри взаимоотношения сме, гледаме си детето, и двамата се грижим за него. Не допускаме да бъде лишен от нещо“, казва той. „Камелия си има приятел, както и аз си имам приятелка. Всичко между нас е нормално“, допълва Илиян.

Илиян заличи татуировката с името на Камелия сн. Фейсбук

Илиян заличи татуировката с името на Камелия сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителят споделя още, че е заличил татуировката с името на Камелия от ръката си. „Не съжалявам, че съм си направил този татус, макар че животът ни протече така и се разделихме. Можех веднага да го махна, но предприех тази крачка едва година и половина по-късно. Реших да го залича и на негово място да си направя нещо друго. По добре така, тъй като на сегашната ми половинка едва ли й е много приятно да вижда друго име на ръката ми, макар че не го е повдигала на въпрос“, разказва изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар