Фики с лична изповед (Как се чувства певецът като баща и съпруг?)

Гласувайте за статията

Фики е здраво стъпил на земята

Фики е здраво стъпил на земята. Поп фолк изпълнителят съвсем скоро създаде свое собствено семейство. Той сключи брак със своята любима Гюлджан, а малко след това се сдоби и с наследник.

Сега Фики вече носи отговорност не само за себе си, но и за семейството си. Поп фолк певецът разкрива, че промените в личния му живот го карат да се чувства здраво стъпил на земята, стимулират го да е по-амбициозен и още по-нахъсан за работа и нови успехи. „Да имаш дете, да имаш човек до себе си, с който да се разбираш и да ти е опора, е най-хубавото чувство на света“, споделя Фики, пише Планета тв. „Обичам страшно много моята съпруга и й благодаря, че е до мен във всеки един момент“, допълва той.

„Появата на едно дете е нещо, което трябва да изпиташ, защото просто не можеш да го опишеш с думи. Бях готов да стана баща, чувствам се зрял, но всичко е Божа работа“, казва щастливият татко. „Никога не се знае какво ти е подготвил животът, но със сигурност това са едни от най-прекрасните изненади в моя живот“, допълва изпълнителят в предаването „Модна фиеста“.

Вече три месеца са минали откакто Фики и Гюлджан са станали родители. Много родители  качват снимки на своите деца в социалната мрежа от самото им раждане, но звездното семейство не се осмелява да покаже лицето на своя наследник.

Фики се чувства здраво стъпил на земята сн. Инстаграм

Фики се чувства здраво стъпил на земята сн. Инстаграм

А Фики признава още, че това, което го зарежда с енергия, е обичта на феновете. „Нахъсват ме адски много и се опитвам да не ги разочаровам по никакъв начин“, казва поп фолк изпълнителят. Той споделя още, че мечтае и за признание извън родината. „Мечтая за признание и извън пределите на нашата прекрасна родина. Винаги съм мечтал за европейска и световна сцена, защо не, животът е пълен с изненади“, споделя мечтите си певецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар