Николай Бареков захапа бившата на Бойко Борисов: Виж как „нахрани“ Цветелина Бориславова!

Николай Бареков захапа бившата на Бойко Борисов: Виж как „нахрани“ Цветелина Бориславова!
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков изригна срещу банкерката Цветелина Бориславова!

Николай Бареков изригна срещу бившата любима на премиера Бойко Борисов. Да, разбира се, става дума за банкерката Цветелина Бориславова. И по-точно за интервюто й, озаглавено „Няма да се откажа да развивам доброто“.

Бареков

Николай Бареков насоли банкерката Цветелина Бориславова

Именно то стана причина за словесната атака на Бареков и взривяващия му пост в социалната мрежа.

„Кое е “Доброто”, което е развила? Помогнете, че не се сещам за друго освен за банки. Думи ли са на един “адвокат на Дявола”… Ето и доводите на госпожа Бориславова:

Национално проучване за пчелите, за здравословното хранене на българина и за неговото щастие…. Дали проучи банкерката колко са “щастливи” един пенсионер или самотна майка като си купят два фалшиви кренвирша за 70 стотинки, за да имат “месо” на трапезата?

Финансирала била “дълголетието” в най-болната и умираща държава в ЕС. Още тъпизми от нея: Българинът бил по-щастлив от европейците, но го криел от страх да не му завидят комшиите…..!

Фарс? Подигравка? Кой ни управлява? Да се смеем ли, да плачем ли? Тук поне знаем кой плаща за фалшивия пиар. Глобална България, Сорос, Прокопиев, Цветелина Бориславова, банки….отчайващ преход по български.

И накрая нещо по-умно от автора: На ББ не му отивало да се хвали сам, още по-малко като управленец трети мандат. Или “трета цедка”, може би?“, скочи Николай Бареков в типичния си саркастичен стил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар