Габриела Медарова припадна в съда

Гласувайте за статията

Този път циркът й не можа да впечатли съдебния състав

Със сигурност си спомняте 21-годишната Габриела Медарова, която преди време се качи зад волана в нетрезво състояние и насмете десет автомобила.

Инцидентът се разигра в Пловдив.
Днес Габриела Медарова отново се изправи пред съда, този път с ново обвинение. Преди 10 дни тя разби носа на студентка в един от нощните клубове в Града под тепетата.

Габриела Медарова

Този път циркът й не можа да впечатли съдебния състав

На днешното заседание Габриела Медарова разигра римейк на предишната си роля. Точно, както и при предходния си арест, тя показа, че съжалява горчиво и се покайва за стореното.
Габриела изслуша обвинението на апелативния прокурор през сълзи.

Той поиска този път тя да бъде задържана под стража. Адвокатът на Габриела Медарова – Орлин Търновалийски отново подчерта, че клиентката му е невинна. Според него, тя е ударила Катя н резултат на инцидент.

От разказа му излиза, че на Габриела й прилошало, докато била в нощния клуб и приятелят й я завел до тоалетната, придържайки я.
Според Търновалийски, в момента на удара, тя се е опитвала да се подпре на вратата на тоалетната кабинка. В същото време обаче залитнала и с отпуснатата длан ударила Катя в лицето. Всичко се е случило без да иска, заключи той.

В този ред на мисли Търновалийски поиска по-лека мярка за неотклонение.
Прокурорът Димитър Махмудиев обаче опонира, че очевидно по-леката мярка не върши работа и припомни, че Габриела Медарова вече е освобождавана веднъж под гаранция заради друг инцидент. Тогава тя бе пусната на свобода срещу 5 хиляди лева.

Този път припадъците, сълзите и тръшканията на Габриела не успяха да впечатлят съдебния състав и й бе наложена най-тежката мярка за неотклонение – арест, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар