Гери Малкоданска ще става майка (Още подробности)

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска чака бебе

Гери Малкоданска чака първата си рожба. Синоптичката на NOVA съвсем скоро ще влезе в отбора на майките, пише в новия си брой „Шоу“. Плевенчанката никога не е обичала да се спекулира с личния й живот. Синоптичката засега пази в тайна хубава новина, че ще става майка от колегите си в телевизията.

Гери е информирала само семейството си и най-близките си приятели. Синоптичката е решила да пази новината в тайна колкото се може по-дълго време. Хубавата новина обаче се разчула, защото бъдещият татко Александър Ковачев се похвалил пред свои клиенти. Малкоданска и Ковачев са заедно от близо две години. За тези две години двамата успяха да запазят отношенията си далеч от публичното пространство.

Преди година упорито се говореше, че Александър и Гери са се сгодили. А появата на бебе е следващата крачка в една щастлива връзка. Красивата синоптичка се опитва да прикрие бременността си с широки дрехи. Запоанати твърдят, че Малкоданска е някъде в пети месец. Очаква се бъдещия наследник на синоптичката и Александър да се появи през есента.

Засега колегите на Малкоданска не подозирали нищо. Синоптичката избягва да говори за личния си живот пред камера. Във всички свои интервюта тя говори предимно за професията си и всичко, свързано с нея.

Щастливата новина, че Гергана ще става майка, потвърждават и пациенти на специализирана клиника, където синоптичката е била засичана няколко пъти. Те казват, че бъдещата майка си е тръгнала от болничното заведение с широка усмивка, което потвърждава, че всичко с бъдещия наследник на синоптичката е наред.

Бъдещият татко бил толкова щастлив, че споделил със свои клиенти от висшето общество, че скоро ще става баща. Така щастливата новина започнала да се разнася от уста на уста.

Гери Малкоданска ще става майка сн. Фейсбук

Гери Малкоданска ще става майка сн. Фейсбук

Колкото и да и се иска на Гери Малкоданска да пази по-дълго време тази новина в тайна, това няма как да стане. Скоро широките дрехи няма да могат да прикриват бременото й коремче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар