Наталия Гуркова на нож с Роси Иванова

0

Наталия Гуркова режи да използва най-мощното оръжие, с което разполага – божествената си красота

Наталия Гуркова е на нож с колежката си Роси Иванова. Двете красавици, които се славят като най-красивите БГ миски, са в люта битка заради мъж.

Очарователната Наталия Гуркова хвърли око на настоящия любим на колежката си. Зеленооката моделка е интимна с известния старозагорски бизнесмен Ангел Тенев, по-известен като Свинаря заради бизнеса, който върти.

Преди време името му беше свързвано с това на Мария. Двамата преживяха кратък романс след раздялата на пайнерката с Християн Гущеров.

Към настоящия момент, бизнесменът от Стара Загора е обвързан с Роси Иванова. Но Наталия Гуркова прави всичко възможно да ги раздели.

Според мълвата миската, която е в отворен брак с черногорския милиардер Джордже Михалевич, дори е стигнала до среща със Свинаря и е въпрос на време той да зареже Роси Иванова.

Наскоро двете миски дори се снимаха заедно. Според клюкари, фотосът който споделиха, не е случаен. И целта на Наталия Гуркова е била да провокира слуховете, че прави всичко възможно да раздели дружката си със Свинаря.

Както вече стана ясно, Гуркова е в отворен брак със законния си съпруг Джордже Михалевич. След изпепеляваща любов между тях и трите пищни сватби в Подгорица, Йоханесбург и София, тя реши да заживее далеч от него.

Преди година миската се прибра с двете си деца в България и вече живее тук. В грижата за наследниците й помага нейната майка Стойна и опитна детегледачка, пише Хот арена.

С Джордже красавицата се среща предимно по време на почивките им в екзотични дестинации. Наскоро двамата се срещнаха в Тайланд, където си подариха една незабравима почивка. Преди това двамата съпрузи отпразнуваха годишнина от сватбата си в Дубай.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.