Ето каква ще е работата на Меган Маркъл след сватбата

0

Тя вече има собствен профил в уебсайта на британското кралско семейство

Вече стана ясно с какво ще се занимава бившата американска актриса Меган Маркъл след сватбата си с принц Хари.

След като в събота (19 май) Меган Маркъл сключи брак с британския принц Хари, тя вече има свой профил в уебсайта на британското кралско семейство.

Той е фокусиран основно върху благотворителната дейност на Меган Маркъл, както и върху доброволчеството в трапезарии, които раздават безплатна храна за бедни. В профила й обаче почти е пропусната актьорската й кариера, която бе изстреляна на върха с участието й в сериала „Костюмари“.

Меган Маркъл
Тя вече има собствен профил в уебсайта на британското кралско семейство

За сметка на това обаче в профила на Меган Маркъл е описана подробно досегашната й ангажираност със социални каузи. Не е пропуснато и участието й в кампанията против сексистка реклама на перилен препарат.

Това се е случило, когато е била едва 11-годишна. Сериозно внимание е обърнато и на дейността й като активист на „Програмата за политическо участие и лидерство“ на Организацията на обединените нации през 2015 година.

В профила разбира се е хвърлена и светлина върху това какви ще са бъдещите ангажименти на Меган Маркъл. Посочва се, че тя не само ще поеме своите кралски задължения в помощ на кралицата не само във Великобритания, а и в чужбина, а и ще посвети времето си на множество благотворителни организации и инициативи, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.