Ирина Митева или Ина Фотева– коя всъщност е тя?

Ирина Митева или Ина Фотева– коя всъщност е тя?
5 (100%) 1 vote

Ирина Митева ни впечатли с образа на Фотева

Ирина Митева ни впечатли с образа си на Ина Фотева. Всяка вечер гледаме младата актриса в сериала „Откраднат живот” по NOVA. Ето и какво сподели тя за себе си и за предизвикателството да бъдеш Ина Фотева пред edna.bg.

Също като героинята си и Ирина е имала трудни ситуации в живота. „Имала съм моменти, в които съм била поставена пред избори, но чак толкова крайни ситуации не съм имала в живота си. Засега боговете ме жалят”, споделя актрисата. Ирина завършва НАТФИЗ преди малко повече от година. Ролята на Ина Фотева е първата й голяма роля с киното. Ирина споделя, че е била доста притеснена на кастинга, а на всичкото отгоре е била и болна. „На кастинга ми беше много зле, бях с температура и не бях спала предишната нощ, защото бях нощна смяна в бара, в който работех”, разказва актрисата.

Когато й се обаждат, че е одобрена за ролята на Ина Фотева Ирина се чуди дали да приеме. „Изпаднах в паника, защото топката беше в моето поле. Трябваше да реша да скоча или не. И скочих”, обяснява актрисата. За Ирина „Открадната живот” е „страхотна школа”. В началото Ирина учи и няма време да гледа сериала, но родителите й го следят редовно.

За прекрасния външен вид на актрисата се грижи екипа на сериала. Ирина им е изключително благодарна за това, че така се грижат за нея и с „такава любов я гиздят”. Покрай героинята си Ирина също започва да носи по ярки аксесоари, а приятелите й започват да се шегуват, че я имитира.

Другото общо нещо между Ина Фотева и Ирина Митева е езотериката. „Аз все говоря на моите приятели за карма, за мандали, за енергии”, казва актрисата.

Ирина Митева и Ина Фотева имат много общи черти сн. Инстаграм

Ирина Митева и Ина Фотева имат много общи черти сн. Инстаграм

Освен ролята си в сериала Ирина в момента играе и в представлението „Нирвана” в шуменския театър. А през лятото актрисата ще почива на някой от северните ни плажове, където се чувства най-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар