Любовницата на Стоян Алексиев стана магазинерка (Актьорът я отряза за роли в театъра)

Гласувайте за статията

Любовницата на Стоян Алексиев прибира мижава заплата като магазинерка

Любовницата на Стоян Алексиев не успя да се набута в театъра

Любовницата на Стоян Алексиев стана магазинерка. Напористата Ивана Бобойчева не успя да изнуди 44 години по-възрастният си любовник да й уреди роли в Народния театър. И й се наложи да се препитава като обикновена продавачка на минимална заплата.

Студентката от НАТФИЗ не можела повече да разчита и финансово на Алексиев, който откакто влязъл в пенсионна възраст и работел на половин щат, не разполагал с достатъчно средства, за да я издържа. Все пак похотливият актьор не загърбил съвсем ангажиментите си към нея и поемал наема на квартирата ѝ в София, където отсядал в някои дни от седмицата, а през другото време спял при жена си Надя.

Любовницата на Стоян Алексиев

Снимка: Ретро

„Ивана е от Плевен. Майка ѝ е съвсем обикновена жена, която освен нея издържа и син самичка. Ясно е защо момичето си профуква младостта с пенсионера Стоян“, коментират близки до студентката. Преди да заработи в магазин за хранителни стоки, Бобойчева се подвизаваше като хостеса в някои от софийските клубове, където настанявала гости срещу надник от 50 лева. Алексиев обаче я отказал от нощната професия, защото времето не ѝ стигало и нямало кога да се виждат.

Въпреки скандала, който предизвикаха интимните им снимки в центъра на столицата, двамата не разредиха публичните си появи. Екранният д-р Генадиев често посрещал младата си изгора пред входа на НАТФИЗ и я придружавал по студентски купони в квартири на нейни колеги. Среща между нея и жена му още нямало, но трите му деца я познавали отлично и си контактували с нея приятелски.

Приятелки на Ивана разказват, че преди броени седмици тя запознала Стоян и с майка си Валентина, която била с 4 години по-млада от него. Родителката на начинаещата актриса първоначално подходила към любовната им афера с резерви и брала голям срам пред познати и комшии в Плевен, но постепенно свикнала с любовника на щерка си и дори от време на време им идвала на гости в София, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар