Официалната фотосесия на Меган и Хари трогна цял свят (И разби кралските табута) Преглеждания: 7434

Меган и Хари с първа официална фотосесия сн. Twitter
0
Оценете този post

Официалната фотосесия на Меган и Хари трогна цял свят

Меган и Хари публикуваха снимките от официалната си сватбена фотосесия и трогнаха цял свят. Двойката застана пред обектива на фотографа Алекси Любомирски, като за първи път Меган се отпусна и позволи на всички да видят истинските й емоции от сватбата.

Снимките са абсолютно неформални, като една от тях е на източната тераса на двореца Уиндзор. Другите са в зелената стая, като отново не са по протокола. На една от тях Меган позира седнала в краката на Хари, заобиколена от шаферите им. А на друг кадър, двамата са изправени, като единствено Кейт, кралица Елизабет и принц Филип са седнали на столове, както и малчуганите.

Неформалният характер на снимките, както и видимо спокойните изражения на лицата на влюбените, не оставят никакво съмнение в чувствата им. „Меган определено е била на гребена на вълната в събота. Тук вече се вижда колко по-спокойна и щастлива е сред кралското семейство“, разказват близки до двойката.

Първа снимка с кралицата

Интересно противоречие обаче възниква между един от кадрите на сватбата и разказите на гостите. Кралица Елизабет гледа убийствено новата си снаха, а коментарите в мрежата, дори сред приятели на актрисата са уникално трагикомични. В същото време, гости разказват, че между снаха и кралица отношенията са блестящи. Нещо повече — Елизабет лично е взела в колата си кучето на Меган за сватбата. И позволила то да тича сред гостите на сватбения прием след това.

Меган и Хари с първа официална фотосесия сн. Twitter
Меган и Хари с първа официална фотосесия сн. Twitter

Друг интересен факт е, че това е първата обща снимка на кралица Елизабет и Меган Маркъл. Двете досега не са се появявали заедно публично, макар актрисата да присъства на коледното парти в Сандрингам, а също и на великденската меса. Със сигурност на британския монарх не й е било лесно да приеме новата снаха в семейството, която мнозина смятат за авантюристка. От друга стана Елизабет може да е напълно спокойна, че тя никога няма да седне на кралския трон като кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.