Меган Маркъл с нова придобивка (Вижте какво й подариха + скиците на сватбената й рокля)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл вече е част от кралското семейство

Меган Маркъл вече е част от кралското семейство. Херцогинята на Съсекс се сдоби със свой профил в уебсайта на кралското семейство, пише edna.bg. Там са описани благотворителните дейности, с които се занимава актрисата. Набляга се на доброволческата дейност на Меган в трапезарии с безплатна храна за бедни. Почти липсва информация за актьорската кариера на Маркъл.

Профилът на Меган описва подробно досегашната ангажираност на актрисата с различни социални каузи. Той хвърля светлина и върху бъдещите ангажименти на съпругата на принц Хари. „Освен, че ще поеме своите кралски задължения в помощ на кралицата, както във Великобритания, така и в чужбина, херцогинята ще посвети времето си на множество благотворителни инициативи и организации“, гласи съобщението.

А от двореца Кенсингтън публикуваха на страницата си в Туитър оригиналните скици от красивата сватбена рокля на Меган. С бялата елегантна рокля актрисата успя да спечели възхищението на много хора и да разплаче принц Хари. При вида на своята бъдеща съпруга той едва сдържа сълзите си.

За сватбата си с Хари Меган имаше две рокли. С първата от тях тя беше на самата церемония, а с втората беше на вечерното парти. И двете рокли бяха изключително красиви и елегантни. За дизайна на роклите Меган бе избрала дизайнерки с много опит в тази сфера.

Сватбената роклята беше с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите членуващи в Общността на нациите. В тоалета личаха чистите линии на „Живанши”, деколтето тип „лодка” и ефирно оформената талия. Визията на Меган беше завършена от красива диамантена тиара. Дизайнер на впечатляващата рокля е 48-годишната Клеър Уайт Келър от Бирмингам.

Меган Маркъл впечатли с дизайнерските си рокли сн. Туитър

Меган Маркъл впечатли с дизайнерските си рокли сн. Туитър

Втората рокля на Меган също изуми всички. Тя е ушита от Стела Макартни. Роклята отново е с изчистена и елегантна визия. За разлика от първата рокля втората е без ръкави. От двореца Кенсингтън публикуваха оригиналните скици на роклята от церемонията в официалната си страница в Туитър. Скиците предизвикаха истински интерес сред почитателите на херцогинята на Съсекс.

От двореца Кенсингтън публикуваха оригиналните скици на роклята сн. Туитър

От двореца Кенсингтън публикуваха оригиналните скици на роклята сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар