Сметката на Захари Бахаров набъбна с 2 милиона лева (Още подробности)

Гласувайте за статията

Захари Бахаров печели милиони

Захари Бахаров печели милиони от Националната лотария. Близо четири години той е лице на лотарията. За тези години Бахаров е спечелил близо 2 милиона лева. Това сочи проучване, направено от „Таблоид“.

В последните седмици се появи възможността актьорът да остане без работа и без доходите от Националната лотария, които не са малко. Ако предложените промени в Закона за хазарта бъдат приети от парламента, Бахаров най-вероятно ще остане без работа, пише ХотАрена. Според новите поправките в закона категорично се забранява рекламата на хазартни игри в праймтайма на телевизиите. А това означава, че ще се наложи Националната лотария да бъде спряна. Спирането на лотарията ще бръкне дълбоко в джоба на Бахаров. За едно предаване той получава 10 000 лева, което е наистина голяма сума за един актьор.

От няколко седмици в ефира на телевизиите се върти клип, в който Захари обяснява, че всички нападки срещу лотарията са безпочвени. Той дава примери с други държави, където лотарията се рекламира и това е напълно законно.

След този клип обаче Бахаров си навлече гнева на много хора. В профилите си в социалната мрежа Захари не спира да се сблъсква с негативни коментари по негов адрес от страна на хората. От коментарите на неговите последователи става ясно, че той едва ли не е виновен за всички проблеми на българите – от мизерните пенсии на възрастните хора до демографската криза у нас.

Захари Бахаров е спечелил 2 милиона лева от Националната лотария сн. ХотАрена

Захари Бахаров е спечелил 2 милиона лева от Националната лотария сн. ХотАрена

„В шок съм от човешката злоба. Аз съм актьор, цял живот съм се опитвал да бъда професионалист. Роналд Рейгън навремето е рекламирал цигари, но никой не го е обвинявал, че иска да изтреби Америка с рак“, реагира Захари на реакцията на хората, които се нахвърлиха срещу него. Той отдава нападките към него на завист към отличното заплащане, което сам си е издействал с труд и упоритост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар