Константин слага край на музикалната си кариера?

Константин слага край на музикалната си кариера?
3.5 (70%) 4 votes

Константин спира да пее

Константин слага край на певческата си кариера. Поп фолк изпълнителят драстично намалява участията си по нощните клубове. Константин отново има проблеми с гласа. Това не е за първи път, но сега нещата явно са сериозни щом поп фолк певецът е решил да намали клубните си изяви, пише „България днес“.

Проблемите с гласните струни на изпълнителя отново са се отключили. Това пролича и от последното му превъплъщение в образа на народната певица Бинка Добрева. „Имам сериозно здравословни проблеми с гласа, но не мисля, че трябва да натоварваме хората с лични теми“, заявява Константин и признава, че положението е сериозно. След последното превъплъщение в „Капките“ състоянието на поп фолк изпълнителят се влошило. Той преценил, че вече е време да намали професионалните си ангажименти.

За последния месец Константин има само едно планирано участие. Като се има предвид, че изпълнителят е един от най-обичаните певци, това наистина е нетипично за него. Поканите за участия към поп фолк изпълнителя валят непрестанно, но той категорично ги отказва, за да пази гласа си от пренатоварване. Досега Константин имаше по 10-15 участия за 30 дни.

Константин е решил да продължи да пее единствено в „Като две капки вода“, защото има железен договор, който не му позволява да се откаже. Довечера Коцето ще се превъплъти в образа на Горан Брегович, но ще се постарае да не натоварва много гласните си струни.

„През 2013-та беше втората интервенция, която ми правят на гласните струни. Пълната упойка е най-ужасното нещо! Като се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш“, спомня си Константин. „След първата операция трудно се събудих и мислех, че сега, след 10 години, всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За съжаление, беше още по-тежко. Като отворих очи, лекарите ми викаха: „Дишай!“, но дробовете ми бяха пълни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този момент усещах как умирам“, разказа изпълнителят.

Константин има сериозни проблеми с гласа си сн. Фейсбук

Константин има сериозни проблеми с гласа си сн. Фейсбук

След втората операция Константин не може да говори близо седмица. Сега проблемите с гласните струни на певеца отново са се завърнали и той е изключително притеснен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар