Илиана Раева изригна във Фейсбук

Гласувайте за статията

Ето какво коментира едно от златните момичета на българската художествена гимнастика

Председателят на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, изригна в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

За никого не е тайна, че събитието на годината – сватбата на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, все още е тема номер едно.

Илиана Раева направи горещ коментар по темата в профила си в социалната мрежа. Тя е съгласна с това, че грандиозната сватба на принц Хари и Меган Маркъл е събитието на годината.

Илиана Раева

Ето какво коментира едно от златните момичета на българската художествена гимнастика

Всеки е наясно, че светското събитие взриви световния шоу бизнес. Една от най-обсъжданите теми покрай събитието бяха шапките на дамите със синя кръв, които присъстваха на венчавката.

В профила си във Фейсбук, Илиана Раева написа:
„Спрете да обсъждате шапките, а вижте традициите, уважението, искрената радост на англичаните от събитието, възпитанието, респекта им към кралската институция… Толкова е прекрасно да видиш нещо нормално и позитивно в този побъркан и деградирал свят!
P.S. Шапките ме кефят и са красиви. Въпрос на предпочитания към цветовата гама на света. Винаги съм уважавала посланието на дъгата.“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар