Гала нагази в големия бизнес

Гласувайте за статията

Надява се да стабилизира финансовото си положение

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, нагази в големия бизнес.

В главата на тв водещата отдавна се въртяла бизнес идея, но едва сега намерила време и успяла да отдели средства, за да пристъпи към осъществяването й.

Гала възнамерява да пусне на пазара своя собствена марка козметика. Тя възнамерява да бори големите козметични гиганти с продуктите си и смята, че има реален шанс да се изправи като достойна конкуренция срещу тях.

Гала

Надява се да стабилизира финансовото си положение

За целта Гала възнамерявала да използва предаването „На кафе“ за реклама на продуктите си.
Въпреки, че тв звездата е на 50 години, досега не е прибягвала до услугите на пластичната хирургия за разлика от много нейни колежки.

Запознати твърдят, че това се дължи на факта, че е маниак на тема козметични продукти. При подбора им тя е изключително взискателна и резултатът несъмнено е налице.

Именно това й дало повод да смята, че ще може да направи конкурентоспособни продукти като кремове за лице и маски за вечна младост. Към днешна дата Гала очаква само да получи патент и да се захване с новия си бизнес.

Гала споделила с приятелките си, че искрено се надява новото й начинание да й помогне да се стабилизира финансово и да повиши стандарта си на живот още повече.

Макар мнозина да приемат Гала като обикновена водеща на предаването, то истината се оказва съвсем различна. Тя е съдружник в продуцентската фирма на Джуди и Магърдич Халваджиян, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Гала нагази в големия бизнес”

  1. бай Сандо

    май 21. 2018

    Жена да си днес и без вазелин ще напипаш големия бизнес.

Добавете коментар