Стоян Алексиев спря кранчето на Ивана

Гласувайте за статията

Студентката започна работа

Актьорът Стоян Алексиев спря кранчето на младата си любовница Ивана Бобойчева.

След като сигурните месечни приходи, идващи от Стоян Алексиев секнали, Бобойчева била принудена да си търси работа.

Тя имала спешна нужда от нея, за да изкарва пари, с които да се препитава. Така младата изгора на Стоян Алексиев започнала да работи като магазинерка и получава минималната заплата.

Стоян Алексиев

Студентката започна работа

Със сигурност търсенето на препитание извън мечтите за голяма актьорска кариера никак не се е понравило на Бобойчева, но няма друг избор.
Тя се озовала в неприятната ситуация, след като 44 години по-възрастния от нея Стоян Алексиев така и не изпълнил обещанието си да я уреди с работа в Народния театър.

Студентката от НАТФИЗ вече не можела да разчита на финансова помощ от Алексиев, който откакто влезе в пенсионна възраст и работи на половин щат, не разполага с достатъчно средства, за да я издържа.

Похотливият актьор все пак не е загърбил изцяло ангажиментите си към Ивана Бобойчева. Той плаща наема на квартирата й, в която отсяда по няколко дни в седмицата. През останалото време се прибира при законната си съпруга.

Близки до студентката от НАТФИЗ разкрива, че майка й е съвсем обикновена жена, която издържа съвсем сама нея и брат й. това обяснява защо Ивана си профуква живота с човек на възрастта на Стоян Алексиев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар