Неочакван обрат между Мария Игнатова и Димитър Рачков

0

Година след като Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха, настъпи пълен обрат в отношенията им

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от година. Но в отношенията им настъпи обрат и това не остана незабелязано. От няколко седмици двамата отново са двойка. Но са решили да запазят близостта си в тайна, пише БЛИЦ, позовавайки се на разкритията на „Телеграф“.

Изданието научи, че двамата водещи са купонясвали заедно в столична дискотека. Но още по-интересен е фактът, че те са били в компанията на бившия на Мария Игнатова – Петко Димитров и неговата съпруга Яна.

По всичко личи, че не само Мария и Петко са в перфектни отношения, но и Рачков няма проблем с този факт. Изданието допълва, че двамата водещи отново са двойка в живота. Но този път предпочитат да запазят връзката си в тайна и да не дават поводи за клюки.

Причината за раздялата им остана неизвестна. Димитър Рачков направи първата крачка, проговаряйки за раздялата си с Мария. Преди няколко месеца той заяви, че вече няма нищо общо с нея и не желае по никакъв начин да свързват името му с нея.

Мария Игнатова отказа да коментира изказването му. Но спекулациите покрай раздялата им не стихнаха. Най-тиражираната версия гласеше, че блондинката е направила аборт от комика. Тя дори не споделила с него, че е бременна. След като научил за случилото се, Рачков побеснял.

От началото на връзката си с Мария, той мечтаеше двамата да станат истинско семейство. И въпреки, че и двамата имат по едно дете от предишните си връзки, Рачков мечтаеше и за дете от Мария.

Но тя категорично отказваше да го дари с наследник.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.