Деси Бакърджиева: Скоро може да осиновя дете

Гласувайте за статията

Деси е винаги лъчезарна

Късно ми е за булчинска рокля – споделя Деси Бакърджиева

И да не беше актриса, Деси Бакърджиева пак щеше да е голяма звезда – жена с нейната привлекателност просто няма как да остане незабелязана – пише в. „Уикенд”. Та кой мъж не би се възхитил на 110-сантиметрови крака? – пита риторично изданието.

С бляскавата си външност Деси спокойно е могла да потърси лесното на живота, но не го е направила. През годините тя упорито е развивала талантите си в няколко посоки – в актьорската професия, каратето, бизнеса и козметиката. Тя притежава дори и докторска степен, получена след защитата на дисертация за киноиндустрията.

В интервю за изданието Деси Бакърджива споделя, че дъщеря й вече е 14-годишна и в момента усилено учи.

На въпроса дали иска още едно дете, Деси отвръща: „Да, много обичам децата. Някой ден, дори скоро, може да си осиновя дете. За съжаление процедурата е тромава. Знам го, защото съм се интересувала и за приятели. Смятам, че всяко дете трябва да расте в семейство и да бъде щастливо”.

На питането дали има мъж до себе си, Деси отговаря: „Не искам да коментирам нещо, толкова лично.За мен е важно, че има хора, които ме подкрепят. Семейството ми е до мен винаги. Подрязват ми крилцата, когато искам да излетя много нависоко, и ме свалят на земята”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар