Колко струва сватбата на Меган Маркъл и принц Хари?

Колко струва сватбата на Меган Маркъл и принц Хари?
5 (100%) 1 vote

За общата стойност на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари се говори много

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари е събитие, за което още дълго ще се говори. Въпросът, който вълнува всички, е каква сума е похарчена за бляскавото тържество.

Британското издание Брайдбук разкри точната сума. Според него, сватбата на годината струва 42,8 милиона долара. Интересно е, че най-голяма сума е похарчена за сигурността не само на кралската фамилия, но и на всички присъстващи на събитието. Или казано по-точно – 94% от посочената сума е била похарчена за охрана. Това се равнява на 40, 1 милиона долара.

Останалата сума от 2,7 милиона долара е била платена за украса, почерпка и дрехи.

Но въпросът, който вълнува всички, живеещи на Острова, е кой ще заплати цялата тази сума.

Кралското семейство вече заяви, че ще покрие основните разходи, като в това число са включени църковната церемония, почерпката, музиката и украсата.

Очаква се булката също да е взела участие в това и да е платила сама роклята си, отбелязва британското издание. А останалата част от колосалната сума е за сметка на данъкоплатеца, пише Инвестор.бг, позовавайки се на Брайдбук.

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари не мина без гафове. Двамата се хванаха за ръка, още преди да си разменят брачните обети. Според кралските канони това е недопустимо и по време на църковните церемонии младоженците нямат право да проявяват интимна близост.

Принц Хари също направи сериозен гаф. Той се появи с военна униформа и брада. Но това също не правилно, тъй като той не е действащ военен.

Според правилата, ток няма право да носи тази униформа, тъй като не е действащ военен.

Меган Маркъл също не спази традициите с избора на тоалета си. Долната част на роклята й не беше във формата на камбана – нещо, което е задължително, според кралските канони.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар