Алена с хороскоп за Меган и Хари (Вижте какво ги очаква) Преглеждания: 7770

Алена направи хороскоп за Меган и Хари сн. Туитър
0
Оценете този post

Алена направи хороскоп на кралското семейство

Алена направи хороскоп на новото кралско семейство. Днес цял свят се вълнува от сватбата на актрисата Меган Маркъл и принц Хари. Всички подробности около сватбата бяха обсъждани с месеци. Днес кралската сватба беше гледана под лупа и всяка крачка на младото семейство се следеше под лупа.

А топ астроложката Алена направи хороскоп на семейството. „Принц Хари е роден на дата, която го подтиква винаги да гради стабилност и хармония в отношенията, но съдбовният му път го прави импулсивен, прибързан и рядко обмислящ в детайли действията си човек”, казва Алена, пише bgdnes.bg. „Тъй като е подвластен на два земни знака – Дева и Козирог, неговият асцендент, упорството инатът на Хари са впечатляващи. Не обича необмислените постъпки, нито му харесва прахосничеството”, обяснява астроложката.

„В чувствата е моногамен, но за своята вярност иска вярност. Разбере ли, че е предаден, прекъсва отношенията на мига и не прощава”, разяснява Алена. „Хари иска жената до него да е искрена, да е практична и да знае кога да направи мил жест за него и кога да мълчи”, допълва астроложката. „Брачната му половинка ще бъде изненадана да установи, че Хари е тиранин у дома, убеден, че съпругата му трябва да приема и да се примирява с неговите отрицателни качества”, подчертава още Алена.

За Меган Маркъл Алена предрича доста труден живот. „Меган Маркъл е орисана на трудности в живота си заради датата си на кармична разплата, на която е родена. Житейските изпитания са с удвоена тежест заради съдбовния й път”, подчертава астроложката. „В периода си 32-41 години е орисана да създаде семейство извън своята родина, което й се случва”, казва още Алена.

„Мъжът, за когото Меган мечтае, е длъжен да бъде смел и силен и най-важното – да е водещата личност в дуета, това е основното условие за дълготрайно разбирателство”, допълва Алена. Тя казва още, че спокойствието на Хари ще дразни актрисата до „бяс и агресия”. Това ще се изяви, когато Меган и Хари заживеят под един покрив и поемат тежестта на брачните отговорности.

Алена направи хороскоп за Меган и Хари сн. Туитър
Алена направи хороскоп за Меган и Хари
сн. Туитър

„Трудно ще се научат да уважават потребностите на другия в делника на семейното партньорство”, вещае Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.