Алена с хороскоп за Меган и Хари (Вижте какво ги очаква)

Гласувайте за статията

Алена направи хороскоп на кралското семейство

Алена направи хороскоп на новото кралско семейство. Днес цял свят се вълнува от сватбата на актрисата Меган Маркъл и принц Хари. Всички подробности около сватбата бяха обсъждани с месеци. Днес кралската сватба беше гледана под лупа и всяка крачка на младото семейство се следеше под лупа.

А топ астроложката Алена направи хороскоп на семейството. „Принц Хари е роден на дата, която го подтиква винаги да гради стабилност и хармония в отношенията, но съдбовният му път го прави импулсивен, прибързан и рядко обмислящ в детайли действията си човек”, казва Алена, пише bgdnes.bg. „Тъй като е подвластен на два земни знака – Дева и Козирог, неговият асцендент, упорството инатът на Хари са впечатляващи. Не обича необмислените постъпки, нито му харесва прахосничеството”, обяснява астроложката.

„В чувствата е моногамен, но за своята вярност иска вярност. Разбере ли, че е предаден, прекъсва отношенията на мига и не прощава”, разяснява Алена. „Хари иска жената до него да е искрена, да е практична и да знае кога да направи мил жест за него и кога да мълчи”, допълва астроложката. „Брачната му половинка ще бъде изненадана да установи, че Хари е тиранин у дома, убеден, че съпругата му трябва да приема и да се примирява с неговите отрицателни качества”, подчертава още Алена.

За Меган Маркъл Алена предрича доста труден живот. „Меган Маркъл е орисана на трудности в живота си заради датата си на кармична разплата, на която е родена. Житейските изпитания са с удвоена тежест заради съдбовния й път”, подчертава астроложката. „В периода си 32-41 години е орисана да създаде семейство извън своята родина, което й се случва”, казва още Алена.

„Мъжът, за когото Меган мечтае, е длъжен да бъде смел и силен и най-важното – да е водещата личност в дуета, това е основното условие за дълготрайно разбирателство”, допълва Алена. Тя казва още, че спокойствието на Хари ще дразни актрисата до „бяс и агресия”. Това ще се изяви, когато Меган и Хари заживеят под един покрив и поемат тежестта на брачните отговорности.

Алена направи хороскоп за Меган и Хари сн. Туитър

Алена направи хороскоп за Меган и Хари
сн. Туитър

„Трудно ще се научат да уважават потребностите на другия в делника на семейното партньорство”, вещае Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар