Анета Сотирова и половинката ѝ имат кармична любов

Гласувайте за статията

Анета Сотирова с дъщеря си Белослава

Голямата актриса Анета Сотирова отбелязва 44 години брак с Борислав Стоянов

Тази година 8 май беше особено ценен и вълнуващ за Анета Сотирова – пише в. „Уикенд“. Звездата от златните ленти „От нищо нещо“, „Двойникът“ и „Сватбите на Йоан Асен“ отбеляза 70-годишния си юбилей и 44 години брак с д-р Борислав Стоянов, който е психиатър и бизнесмен. Всъщност толкова празнува и като актриса. Нейните първи стъпки са в театъра във Враца – отбелязва изданието.

„Просто нашата среща е кармична, наистина“ – казвала е голямата актриса. Когато среща Борислав, Анета Сотирова вече е разведена с писателя Росен Босев. Скоро след раздялата, тя се запознала с Борислав Стоянов. Първата им среща е в Клуба на културните дейци във Враца. Анета привличала отдалеч вниманието не само с красотата си, а и с дистанцираното си поведение. По това време актрисата била малко сноб. Все пак била родена на пъпа на София. Във Враца обаче Анета изживява истински културен шок.

С Борислав обаче се харесват от пръв поглед, и така вече 44 години брак, дал на света дъщеря им Белослава, сега известна певица и красавица като майка си.
Анета Сотирова е от жените, които остаряват с достолепие. Тя никога не си е правила никакви корекции, така популярни днес дори сред най-младите – отбелязва изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар