Петя Дикова е готова за родител

Гласувайте за статията

Петя вече е на 33

Петя Дикова вече е открила мъжа на живота си – поета Илиан Любомиров

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова, скоро може да ги направи горди дядо и баба – пише в. „Уикенд“. Водещата отдавна е минала 30-те и се чувства съвсем готова за подобно решение. В плюс е и фактът, че вече е открила човека, от когото би искала да има деца – поета Илиан Любомиров. Двамата дори решили да дадат гласност на темата за репродуктивното здраве и така да бият камбаната сред връстниците си да се грижат за създаването на поколение, докато още му е време – отбелязва изданието.

„Може на години аз да съм по-голяма, но от двама ни той е по-зрелият“ – издава Петя Дикова за новата си любов, която изживява с Илиан. Двамата вече са минали през етапа с опознаването и срещата с роднини, които приели отношенията им съвсем естествено въпреки различията помежду им. Пипи го запознала с баща си Сашо, който веднага го харесал заради интелекта му, а пък майка ѝ Аня оценила, че е много привлекателен мъж.

Оттогава връзката им става все по-сериозна и по-сериозна. Затова и навярно двамата започват да обсъждат темата за децата – една идея, която макар и твърде рано да бъде реализирана не им била чужда. Все пак и двамата имат опит с предишни неуспехи в любовта и знаят, че открият ли човека, с когото да имат семейство, всякакво протакане е излишно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар