Сестрата на Меган Маркъл лъже за катастрофата? (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл лъже за катастрофата, нови разкрития видяха бял свят

Сестрата на Меган Маркъл лъже за инцидента с папараците. Саманта Маркъл, преди дни се оплака пред всички медии и телевизии, които имаха желание да я чуят, че заради сестра си е станала жертва на тормоз. Нещо повече — тя твърдеше, че заради интереса към личния й живот, е била нападната от папараци. Нищо от това не бе доказано, а полицията продължава да търси доказателства.

Пред TMZ полицаи разкриват, че са останали безкрайно озадачени от изявленията на Саманта. „Не открихме никакви доказателства за твърденията на госпожа Маркъл. Проверихме всички разклонения за следи от удари, но няма такива. Ако приятелят й е претърпял инцидент и не се е обадил в полицията, това означава, че е нарушил закона. Заплашват го 60 дни затвор и глоба от 500 долара“, разкриват още властите.

Саманта Маркъл заяви по-рано през седмицата, че се е наложило да постъпи в болница, тъй като семейният й ван е бил блъснат при катастрофа с папараци. Нито една от новинарските агенции не е споделила да са притеснявали сестрата на Меган или да са я търсели за интервю и снимки последната седмица.

Също така фотографите от клюкарските сайтове в САЩ отричат да имат нещо общо с инцидента. И по всяка вероятност Саманта Маркъл е вдигнала умишлено шум около себе си, за да се направи на интересна.

„Медиите забравиха за нас тези дни. А ние сме семейството на Меган. Не може тя да ни цензурира“, негодува още сестрата на Меган Маркъл.

Саманта твърди още, че сестра й се е опитала да й забрани да говори за нея. На което Меган отговори с гробно мълчание.

Саманта Маркъл лъже за катастрофата? сн. You Tube

Саманта Маркъл лъже за катастрофата? кадри: Дейли Мейл

По всичко изглежда, че историята с инцидента е съшита с бели конци. И семейството на актрисата за пореден път се опитва да изкара пари от популярността й. Още повече, че фотографи доказаха, че колата им не е била ударена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар